Auteur Topic: Grote zoekactie naar Abdullah (15)  (gelezen 671 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Redactie

  • Stad Expert
  • *****
  • Berichten: 8371
Grote zoekactie naar Abdullah (15)
« Gepost op: december 04, 2017, 10:37:06 am »
De politie heeft in de nacht van zondag op maandag met warmtecamera’s gezocht naar de vermiste Abdullah (15) uit Schiedam. De dove en autistische jongen is nog niet gevonden.

Abdullah Mazmahor is sinds vrijdagavond elf uur vermist. Hij droeg geen jas, terwijl de temperatuur daalde naar het vriespunt. Al dagen zijn vrijwilligers naar hem op zoek.

Zondag werd onder meer naar hem gezocht in kelders in Groenoord en in de Vlaardingse Broekpolder. Ondanks de duisternis werd ook zondagavond gewoon verder gezocht, waarbij de warmtecamera dus werd gebruikt. "We geven niet op. We blijven zoeken," aldus een politiewoordvoerster zondag.

Zij hoopte dat iedereen die maandagochtend ging werken even extra goed kijkt als er bijvoorbeeld een ruitje is ingetikt. Zondag werden mensen ook al opgeroepen om in de kelder of het tuinhuisje te kijken, omdat Abdullah daar misschien de warmte had gezocht. De jongen had geen jas aan toen hij vrijdag wegging van huis, maar alleen een crèmekleurig hemd. Dat droeg hij dus ook zaterdag toen het koud was en de temperatuur rond het vriespunt bleef hangen.

Uit heel Nederland kreeg de politie zondag tips binnen over de jongen, zeker nadat de Amber Alert was uitgegaan. Zo’n landelijk waarschuwingsbericht gaat eigenlijk alleen uit als aan een misdrijf wordt gedacht en de politie vreest voor het leven van een vermist of ontvoerd kind. Maar in dit geval zijn alle signalen zorgwekkend, aldus de politie.

Bron: HartvanNederland 4 december 2017Foto: NOS

Offline Redactie

  • Stad Expert
  • *****
  • Berichten: 8371
[Update] Abdullah (15) gevonden bij Vijfsluizen
« Reactie #1 Gepost op: december 04, 2017, 16:29:25 pm »
Politie: Vermiste Abdullah (15) levend aangetroffen

Wijkagenten in Schiedam zijn met grote spoed onderweg naar Vijfsluizen
.

Daar is de vermiste Abdullah Mazmahor gevonden, zo meldt het AD zojuist.