Auteur Topic: Nieuwe directeur en hoofdredacteur Stadsomroep  (gelezen 4668 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Redactie

  • Stad Expert
  • *****
  • Berichten: 8214
Nieuwe directeur en hoofdredacteur Stadsomroep
« Gepost op: januari 12, 2017, 14:06:04 pm »
Er komen veranderingen in het bestuur van de Stadsomroep Schiedam: de functie van directeur/hoofdredacteur wordt gesplitst.

Terry Bouhuizen wordt directeur, Ted Konings hoofdredacteur. Yorick Haan, die afgelopen twee jaar beide functies vervulde, zal de omroep verlaten.

De omroep moet, om in aanmerking te kunnen komen voor hetzelfde subsidiebedrag als vorig jaar, stappen zetten. De gemeente heeft een deel van de subsidie prestatiegericht gemaakt. Zie de video https://popuptv.nl/video/popuptv-nieuws-stadsomroep-moet-aan-de-bak voor een interview hierover met burgemeester Cor Lamers.

'Inzet van de beschikbare middelen met voorop de verzorging van nieuws van de stad, zal leiden tot de vorming van een redactioneel team dat zich toe gaat leggen op de dagelijkse nieuwsvoorziening. Zij zullen voortaan ter zijde worden gestaan door Rob Roskam als hoofd technische voorzieningen.' schrijft de omroep.

In de komende maanden, na een korte inwerkperiode van de nieuwkomers, zal de stadsomroep werken naar een plan voor de radio- en tv-programmering. Daarnaast wordt een nieuwe langetermijnvisie vastgesteld voor de aanpak in de komende vijf jaar, mogelijk uitmondend in de vorming van een streekomroep.

Bron: PopUpTv 12 januari 2017