Auteur Topic: De Verversoap van maand tot maand  (gelezen 104919 keer)

0 leden en 2 gasten bekijken dit topic.

Offline Tegellichter

  • Stad Expert
  • *****
  • Berichten: 9514
  • Gezag wantrouwen is de eerste burgerlijke plicht
Re: De Verversoap van maand tot maand
« Reactie #135 Gepost op: november 01, 2017, 09:21:20 am »
2 oktober 2017: Op NPO Radio1 wordt Willem Koert, een van de auteurs van ‘De rare reisgids’ geïnterviewd. Het hoofdstuk ‘De onbetaalbare grillen van een graaier’ over Wilma Verver en de schandplek Burgemeester Knappertlaan 39 komt uitgebreid aan bod. In een flashback zijn Theo Schoenmakers en Andreas Rose te horen toen zij destijds als raadsleden bij RTV Rijnmond over het niet-betaalde, maar wel gedeclareerde veiligheidsglas hun gal spuugden.

20 oktober 2017: Wilma Verver-defender Ben Paulides uit Wassenaar bijt in het stof in zijn vileine strijd tegen BING over een zogenaamde seksrel. De rechtbank in Utrecht wees de vorderingen van raadslid Paulides tegen onderzoek- en adviesbureau BING af. Tevens werd Paulides veroordeeld tot betaling van een schadevergoeding aan voormalig BING- directeur Ten Wolde (destijds eindverantwoordelijk voor het onderzoek). De rechtbank is van oordeel dat het rapport op een voldoende zorgvuldige wijze tot stand is gekomen en op een deugdelijke grondslag berust.

23 oktober 2017: AD: De woning van Wilma Verver, oud-burgemeester van Schiedam, is verkocht onder voorbehoud. De vraagprijs van de stadsvilla aan de Burgemeester Knappertlaan was 850.000 euro. Of de woning ook voor die prijs van de hand gaat, daar doet de verkopende makelaar Ooms geen uitspraken over. We hebben een kandidaat gevonden die een bepaalde prijs onder bepaalde voorwaarden wil betalen, vertelt Martijn van Heeswijk, adjunct-directeur van Ooms Makelaars Schiedam. Daarover zijn we nu in onderhandeling. Hoewel er nog geen handtekening is gezet, staan de neuzen wel dezelfde kant op en is de verwachting dat het huis daadwerkelijk verkocht gaat worden.
-> Feitenrelaas Ververdossier: http://tinyurl.com/a8onvay <-

Offline Tegellichter

  • Stad Expert
  • *****
  • Berichten: 9514
  • Gezag wantrouwen is de eerste burgerlijke plicht
Re: De Verversoap van maand tot maand
« Reactie #136 Gepost op: december 01, 2017, 09:10:19 am »
11 november 2017: Het AD onthult dat Robert van Dop het Verver-optrekje aan de Burgemeester Knappertlaan heeft gekocht. Opvallend, aangezien Van Dop, die directeur is van het eveneens Schiedamse makelaarskantoor Dupont ERA, degene was die de stadsvilla in 2013 voor ruim 1,5 miljoen euro aan de man probeerde te brengen. Wat Van Dop er nu voor heeft neergelegd – de vraagprijs van makelaarskantoor Ooms was 850.000 euro – wil hij niet zeggen. “Het is een prachtig huis dat in 2007 schitterend is verbouwd. Wel is het zo dat dat er tien jaar niets aan is gedaan, er moet dus wel geklust worden.”

20 november 2017: De website van Witte Rentmeesters en Makelaars laat zien dat de voormalige schuilplaats van Wilma en Gerard Verver aan de Deventerweg in Voorst na twee maanden alweer is verhuurd. Volgend jaar april dient bij het Hof in Den Haag het beroep van de Ververs tegen curator Van den Bergh over de huuropzegging van de luxe woonboerderij. In mei van dit jaar verloren ze het kort geding tegen hem. De Rotterdamse rechter oordeelde dat de huuropzegging rechtsgeldig was.
-> Feitenrelaas Ververdossier: http://tinyurl.com/a8onvay <-